Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Projecten dos parcs solars fotovoltaics a la Conca de Barberà i l'Urgell

El Govern sotmet a informació pública l'autorització del parc eòlic Tivissa III amb 8 molins

L'empresa Shell desarrollo 3 i 4 S.L., amb seu a Sevilla, ha sol·licitat l'autorització per construir dos parcs solars fotovoltaics entre la Conca i l'Urgell L'empresa Shell desarrollo 3 i 4 S.L., amb seu a Sevilla, ha sol·licitat l'autorització per construir dos parcs solars fotovoltaics entre la Conca i l'Urgell ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient ACN
Dimarts, 30 Mai 2023 08:28

L'empresa Shell desarrollo 3 i 4 S.L., amb seu a Sevilla, ha sol·licitat l'autorització per construir dos parcs solars fotovoltaics (BCN Solar 1 i BCN solar 2) als termes municipals de Passanant i Belltall, Forès, Solivella, L'Espluga de Francolí i Vallfogona de Riucorb (Conca de Barbera) i a Vallbona de les Monges i Ciutadilla (Urgell). Com publica el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) aquest dilluns, la primera central projecta 242.528 mòduls solars de 570 Wp cadascun, i la segona 123.136 panells de 570 Wp. En global, les dues instal·lacions suposen una inversió prevista de 121.068.266 euros. En paral·lel, el Govern també ha sotmès a informació pública l'autorització del parc eòlic Tivissa III que projecta vuit aerogeneradors.

Tal com indica la publicació del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la central eòlica projecta vuit molins de 6,6, MW de potència unitària, amb una potència total instal·lada de 50 MW. Els aerogeneradors tenen tres pales amb un diàmetre de 155 metres de longitud i una alçada de boixa de 122,5 metres o similar, i les seves línies soterrades d'interconnexió a 30 kV. La instal·lació s'ubica al terme municipal de Tivissa (Ribera d'Ebre). L'empresa Desarollos Eólicos Tivissa III, SLU, amb seu a Madrid, ha sol·licitat l'autorització i hi destinarà un pressupost de 48.000.048,57 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: