Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La patronal, optimista amb el futur del turisme

L'Observatori empresarial de la CEPTA destaca que projectes com el Centre Recreatiu i Turístic ajudaran a confirmar la tendència positiva dels últims anys

Imatge virtual dels terrenys que ocuparà el projecte del Centre Recreatiu i Turístic (CRT), conegut fins ara com BCN World Imatge virtual dels terrenys que ocuparà el projecte del Centre Recreatiu i Turístic (CRT), conegut fins ara com BCN World CEDIDA
Turisme Azahara Palomares / El Punt Avui
Dijous, 23 Març 2017 08:19

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) es mostra optimista davant del futur del sector turístic, que ha estat protagonista del darrer observatori empresarial impulsat per la patronal tarragonina.

L'estudi destaca que la millora de les infraestructures de transport, així com projectes com el conegut popularment com BCN World, donen arguments per continuar amb la tendència positiva dels darrers anys, que s'ha vist beneficiada per la crisi als països del nord d'Àfrica i a Turquia. “Els empresaris estan fent un gran esforç per fidelitzar aquests clients que han captat, no s'ha deixat d'invertir”, va destacar el cap del gabinet d'estudis de la Cepta, Juan Gallardo.

L'entitat va destacar que des del 2008 els càmpings han vist créixer del 47,8% les pernoctacions, i als hotels els viatgers han pujat del 29%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: