Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Hard Rock proposa un hotel com a epicentre del nou BCN World

La proposta estima crear més de 11.500 llocs de treball

Panoràmica virtual del CRT Panoràmica virtual del CRT DEPARTAMENT DE TERRITORI
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juliol 2017 12:05

Hard Rock Entertainment World ha anunciat els detalls de la seva proposta envers el nou BCN World. El projecte, ubicat a Vila-seca i Salou, estarà encapçalat per un hotel familiar en forma de guitarra –en col•laboració amb PortAventura- amb aproximadament 500 habitacions incloses en un terreny d’uns 10.000 metres quadrats. A més també hi haurà més de 75 botigues i una piscina d’uns 6.000 metres quadrats. Alhora, la destinació turística de luxe també disposarà d’un dels casinos més grans d’Europa on es podrà gaudir de 1.200 màquines tragamonedes i 100 jocs de taula.

Fidel a la marca, Hard Rock també oferirà una destinació d’entreteniment amb una zona de concerts amb capacitat per a més de 15.000 persones i un Hard Rock Live que acollirà altres actuacions musicals i espectacles nacionals i internacionals. La marca també proposa instal·lar el seu mundialment famós Hard Rock Cafe i el Rock Shop.

S’espera que la primera fase suposi una inversió mínima de 600 milions d’euros i es calcula que es crearan més de 11.500 treballs directes i indirectes amb una construcció que suposarà un impacte econòmic per a la regió de més de 1.300 bilions d’euros.

La proposta de Hard Rock Entertainment World consistirà, doncs, en una combinació única d’hotels i àrees de convenció; amb zona d’entreteniment, restaurants i botigues. El projecte es defineix a través d’un Pla de Zonificació aprovat pel Govern de Catalunya, amb una capacitat de 745 metres quadrats per a tots els usos i una inversió estimada de 2.000 milions d’euros –incloent el cost del terreny i les infraestructures necessàries que es desenvoluparan per fases en els pròxims anys-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: