Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou format de ‘Tarragona Història Viva’ esdevé tot un èxit de públic

Els espectadors valoren amb un 8,5 la nova proposta que combina recreació en viu i tecnologia digital a l’Amfiteatre

Imatge d'una part de la representació a l'arena de l'Amfiteatre Imatge d'una part de la representació a l'arena de l'Amfiteatre RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2017 17:11

La sisena edició de ‘Tarragona Història Viva’ que ha estrenat aquest estiu nou format d’espectacle a l’Amfiteatre –combinant tecnologia i recreació històrica en viu- està tenint una gran acollida entre el públic assistent. Les quatre representacions realitzades ja han aplegat prop de 3.000 espectadors i el dissabte passat, 5 d’agost, va ser necessari penjar el cartell d’entrades esgotades. Des del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona es preveu arribar de nou aquest dissabte al màxim d’aforament –que és de 800 persones-. La valoració ha anat incrementant-se setmana a setmana fins arribar al 8,5 sobre 10 a les enquestes de satisfacció que es fan al finalitzar l’espectacle: “Estem molt satisfets per l’èxit d’aquesta aposta innovadora. Estem convençuts que estem davant d’un punt de partida molt interessant en el que hem de continuar creixen”, ha afirmat la regidora de Turisme, Inma Rodríguez.

80% dels assistents són de fora de Tarragona

La representació en viu que il·lustra la vida quotidiana a Tàrraco o les lluites de gladiadors a l’arena de l’Amfiteatre es complementa amb la tecnologia digital que posa en context la Tàrraco romana i els seus vincles amb Roma i altres ciutats de l’Imperi. Aquesta tasca divulgativa es realitza en català i en castellà, alternativament i, a més, compta amb subtítols en tres idiomes a una gran pantalla degut al percentatge de públic assistent de fora de Tarragona. En total, el 33% dels assistents són estrangers –la majoria de França-, el 47% de la resta d’Espanya i el 20% de Tarragona. La regidora de Turisme ha explicat que “entre els turistes que assisteixen a l’espectacle, prop de la meitat pernocten a la ciutat”.

A més, les famílies són el públic majoritari representat més del 80% dels assistents. En aquest sentit, Inma Rodríguez ha explicat que “l’espectacle s’ha concebut pensant en el públic familiar i el resultat ens mostra que l’objectiu s’ha assolit”. Per això, es va crear un paquet familiar a un preu únic de 35 euros on s’inclou entrada per 2 adults i 2 nens.

Altres representacions

Les properes representacions seran el 12 i el 26 d’agost i el tancament serà el dia 2 de setembre. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros –per a adults-, i de 7,50 per a nens entre cinc i dotze anys o majors de 65. Si la compra es realitza directament a taquilla, els preus són de 15 i 10 euros respectivament.

Les entrades es poden adquirir al Patronat Municipal de Turisme, a la web, a les oficines municipals de Turisme i també a les taquilles de l’Amfiteatre dues hores abans de la representació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: