Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriben tres creuers més al Port de Tarragona

Els vaixells, amb una capacitat total de més de 3.000 passatgers, faran escala a la ciutat divendres, dissabte i dilluns

Dilluns a la tarda atracarà l''Ocean Majesy', de la companyia Hansa Touristik, procedent de Gènova Dilluns a la tarda atracarà l''Ocean Majesy', de la companyia Hansa Touristik, procedent de Gènova CEDIDA
Turisme ACN
Dijous, 26 abril 2018 14:58

El Port de Tarragona rebrà tres nous creuers des d'aquest divendres i fins dilluns, amb una capacitat per a més de 3.000 passatgers. El primer d'arribar, al moll de Llevant aquest divendres a les vuit del matí, serà el 'Costa Victoria', de la companyia Costa Crociere. Amb 252,9 metres d'eslora i una capacitat de 2.394 passatgers. Marxarà cap a Marsella a les sis de la tarda.

Dissabte al migdia, el 'Sea Cloud II', de la companyia Sea Claud, atracarà a la Marina Port Tarraco, procedent de València. Té 117 metres d'eslora i pot transportar 94 creueristes. Marxarà cap a Barcelona a les set de la tarda.

Finalment, dilluns a la tarda atracarà a la mateixa marina l''Ocean Majesy', de la companyia Hansa Touristik, procedent de Gènova. Amb 135,3 metres d'eslora, té capacitat per a 621 passatgers i marxarà al vespre cap a Alacant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: