Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’esgoten les entrades per la ruta ‘Capçanes pels camins de l’Art Rupestre’

L’excursió, de caràcter familiar, pels 19 jaciments es farà el dissabte 2 de juny, i tindrà com a punt d’inici el celler de Capçanes

Els primers conjunts de pintures rupestres de Capçanes es van localitzar en abrics rocosos Els primers conjunts de pintures rupestres de Capçanes es van localitzar en abrics rocosos ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juny 2018 18:36

De ben segur que un dels elements del patrimoni més desconegut del Priorat són les seves pintures rupestres i la petjada que els primers humans van deixar-hi. És per això, que aquest dissabte 2 de juny, a les 10:30 hores, es farà un recorregut pels conjunts rupestres dels barrancs de La Vall i La Parellada a través d’una visita rigorosa, apassionant i lúdica, adequada per a tots els públics.

El recorregut, amb una durada de 3 hores, integra art, cultura, natura així com alguna o altra sorpresa. L’entorn de Capçanes acull un tresor, en forma de pintures rupestres, referent per la seva singularitat i per la quantitat.

El conjunt representa la concentració més gran de pintures, en un radi de 2 km, de tot el país, 19 jaciments situats en tres barrancs a camí de la serra de Llaberia, de gran qualitat artística i sorprenents per la seva temàtica. És el cas del mural batejat com “La matança”, l’escena dinàmica d’una matança humana que és tota una raresa en l’art llevantí. Al llarg del recorregut se'n descobriran els més significatius.

Per a més informació, us podeu adreçar a aquest web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: