Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Coneix la història de Siurana amb les visites dinamitzades

Les visites tenen lloc els dissabtes, diumenges i festius, a les 12h

Imatge d'arxiu d'una visita teatralitzada a Siurana Imatge d'arxiu d'una visita teatralitzada a Siurana RAFAEL LÓPEZ MONNÉ / PAT DE TURISME DE CORNUDELLA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juny 2018 18:56

Siurana organitza visites amenes i rigoroses per mostrar al visitant la vida al castell andalusí de Xibrana, així com la caiguda d’aquest enclavament estratègic. A través de les visites dinamitzades el visitant aprendrà a llegir i valorar un paisatge i descobrirà com era la vida dels sarraïns a l’últim reducte d’al-Andalús a Catalunya. A més, coneixerà els missatges publicitaris que impactaven als siuranencs de l’edat mitjana. La visita també descobreix llegendes i curiositats del poble, la seva història i els seus edificis principals, com ara l’església.

Les visites tenen una durada d’1 hora i 30 minuts i es realitzen tots els dissabtes, diumenges i festius a les 12:00 hores amb punt de trobada al pla dels Portals del municipi. Podeu consultar la web per a més informació i per a la compra d’entrades a aquest enllaç.

Visites teatralitzades

En aquest cas, les visites teatralitzades se celebren el segon dissabte i el segon diumenge de cada mes a les 12:00 hores. Aquest tipus de visita permetrà al visitant viure en la pròpia pell del món llegendari de Siurana. Des de la famosa llegenda de la Reina Mora, fins a altres històries, rondalles i contalles més desconegudes. Captius, traïdors, trobadors, donzelles, sants, reis, seran els protagonistes de la visita. Per a més informació us podeu adreçar a aquest web.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: