Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El far de Torredembarra estrena visita virtual

Les visites reals s'inciaran el proper dilluns 18 de juny i s'allargaran fins a l'11 de setembre

Imatge d'arxiu del Far de Torredembarra Imatge d'arxiu del Far de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Juny 2018 17:20

La Regidoria de Turisme de Torredembarra posa en marxa les visites guiades al far per aquest estiu 2018 estrenant un nou apartat al seu web en què es pot fer una visita virtual a aquest equipament. Les visites reals s'iniciaran el proper dilluns 18 de juny i s'allargaran fins a l'11 de setembre. Inicialment estan previstes que es realitzin en horari de matí i tarda. Durant el matí, l’horari serà a partir de les 10 h i a la tarda a partir de les 19.30h.

Les visites guiades al far tenen un preu de 3 euros la tarifa general, i 1,5 euros els menors de 18 anys, els titulars del Carnet Jove o els majors de 65 anys. És realitzen en torns de 30 minut. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web o trucant al telèfon de l’oficina de Turisme 977 644 580.

El far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Construït a finals del segle passat, té l’honor de ser el darrer far construït en el segle XX i en el segon mil·lenni; i el primer dels encesos en el segle XXI i el tercer mil·lenni, ja que la seva inauguració va tenir lloc l’1 de gener de l’any 2000 a les 00 hores.

Més de 6.500 persones en tres anys

Va ser l'any 2015 quan es van començar a fer visites guiades al far, i durant aquest tres anys més de 6.500 persones hi han pujat i han pogut contemplar la magnifiques vistes de la Costa Daurada. Els visitants que volen gaudir d’aquestes vistes han de pujar un total de 38 metres repartits en 189 esglaons fins a arribar a la zona visitable del mirador, a 58 metres sobre el mar.

Us convidem a fer la visitar virtual al Far.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: