Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus registra un 14% més de visitants gràcies a la diversificació turística

La campanya de comunicació ‘Visit Reus Summer’ també ha ajudat a incrementar el nombre de visitants a la ciutat

Recepció del Gaudí Centre de Reus Recepció del Gaudí Centre de Reus CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 13:10

Aquesta és la primera temporada turística sencera en què Reus ofereix la nova diversificació de l’oferta turística patrimonial que inclou el Gaudí Centre, l’Institut Pere Mata, nous horaris de visita a Casa Navàs, visites al Campanar de l’església Prioral de Sant Pere i als museus de la ciutat. Amb aquests canvis s’ha registrat un 14% més de visitants que al mateix període (juny i juliol) de l’any 2017.

Aquesta tendència coincideix amb la nova campanya de comunicació ‘Visit Reus Summer’ impulsada des de l’Agència Reus Promoció amb l’objectiu d'incrementar el nombre de visitants a la ciutat i al patrimoni, i augmentar també el temps d'estada i les possibilitats de retorn a la ciutat, mitjançant una millor atenció al visitant i una millor experiència de visita. Per aconseguir-ho s’han ampliat els punts d’informació al visitant, el material promocional i s’ha millorat el producte turístic, entre altres accions.

Les noves facilitats d’accés a la Casa Navàs, amb un horari més ampli, han generat un augment del 22% les visites en comparació amb l’any anterior, amb un total de 2.246 persones que hi han accedit. L’institut Pere Mata ha rebut un total de 1.141 visitants i ha augmentat en més del 50% les xifres en relació a l’any passat. A més, l’espai a quadruplicat les seves visites de públic espanyol. El campanar de l’església Prioral de Sant Pere ha rebut un total de 2.246 persones, en el seu primer any d’obertura al públic.

Pel que fa al Gaudí Centre, es manté una temporada més com a principal porta d’entrada dels visitants. Tot i això, amb la diversificació turística, el Gaudí Centre ha experimentat un lleuger descens, en comparació amb l’any anterior.

La polsera ‘Visit Reus’ guanya usuaris

Des d’agost de l’any passat, Reus ofereix als visitants la polsera ‘Visit Reus’ que aplega els principals espais patrimonials i culturals de la ciutat a un preu reduït en un termini de sis mesos. Aquesta estratègia té la intenció d’allargar l’estada a la ciutat dels visitants i afavorir la seva fidelització.

Recentment s’ha implementat la segona fase amb la incorporació d'una aplicació mòbil amb promocions i descomptes exclusius per als seus usuaris, tant pel que fa a promocions a establiments comercials i de restauració, al Mercat Central, així com també descomptes a les activitats de la Ruta del Vermut o de la Ruta del Modernisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: