Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tret de sortida a la remodelació del Club Nàutic de Cambrils

Avui ha tingut lloc l'acte de posada de la primera pedra de les dues primeres fases, que corresponen a la millora del passeig i la remodelació dels pantalans

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, posa la primera pedra acompanyada del president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, i del representant de Ports de la Generalitat, Enric Martínez L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, posa la primera pedra acompanyada del president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, i del representant de Ports de la Generalitat, Enric Martínez JOSEP CARTANYÀ
Turisme Josep Cartanyà
Dimarts, 18 Setembre 2018 15:18

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha presidit aquest dimarts 18 de setembre l'acte de la posada de la primera pedra de les obres de remodelació del Club Nàutic de Cambrils. Amb aquest acte es dona el tret de sortida a un del processós més ambiciosos de la història recent del club. El projecte, que anirà a càrrec de la UTE ArnóTransmaber, suposa una inversió de prop de 7 milions d'euros i una remodelació total de les instal·lacions del club.

pedra Cambrils Nàutic

Fases del projecte

El president del Club Nàutic de Cambrils, Ramon Vallverdú, ha explicat que les obres es dividiran en tres fases. La primera d'elles serà la del passeig marítim, que va des de l'alçada de l'entrada del Club Nàutic fins a les escales d'accés a la platja. Aquesta fase suposarà una millora en la mobilitat dels vianants i en l'accés a la zona resevada per a les naus de nova construcció per a les empreses nàutiques.

La segona fase inclou obra civil, lànina d'aigua i varador. Aquesta part del projecte implica la remodelació total dels pantalans optimitzant la làmina d'aigua. Això suposarà un total de 23 amarradors nous. El projecte contempla també ampliar l'àrea tècnica del varador. Les obres incloses en aquests dues fases es faran en unt total de deu mesos. 

La tercera fase, encara pendent de licitació, és la que se centrarà en les edificacions i millora de serveis. En concret, es preveu la construcció d'un nou edifici de capitania o on s'hi ubicaran els espais destinats a administració i oficines del Club, el bar Barlovento, una piscina per als socis i una àrea destinada als usuaris, que inclourà, per exemple, el restaurant. Aquesta part de les obres preveu també la construcció i renovació de la zona de vestidors i dutxes o del servei de bugaderia.

pedra club nàutic Cambrils

Cambrils, un port del segle XXI

El responsable de la Zona Sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez, ha destacat que, gràcies a aquesta remodelació, "ha de ser el pas per convertir un club del segle XX a un club del XXI", alhora que considera que "cal convertir el club nàutic en un pòl econòmic". En aquest sentit, el president del Port de Cambrils, Ramon Vallverdú, ha dit que l'objectiu final de les obres és "disposar d'una dàrsena esportiva al port de Cambrils més competitiva i més adaptada als usos nàutics que ens vindran als propers anys".

Per la seva banda, l'alcadessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha tancat l'acte tot destacant que "hem de treballar entre tots perquè la mar ens doni noves oportunitats"

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: