Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona s’obre a la Xina amb la ruta ‘Europa Antiga’

Presenten una ruta que s’engloba dins de les 32 destinacions triades per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat amb gran interès cultural

Imatge de promoció de Tarragona dins l'apartat 'Europa Antiga' del web Wordl Heritage Journeys of Europe Imatge de promoció de Tarragona dins l'apartat 'Europa Antiga' del web Wordl Heritage Journeys of Europe WORLD HERITAGE JOURNEYS OF EUROPE
Turisme Laia Molné
Dimarts, 02 Octubre 2018 13:08

La World Heritage Journeys of Europe és la nova iniciativa de rutes culturals per tota Europa que ha creat la Unió Europea, juntament amb la UNESCO i National Geographic, i que té com a objectiu “donar a conèixer destins menys populars i que són Patrimoni de la Humanitat”, segons declarava la consellera de Turisme de Tarragona, Inma Rodríguez.

El projecte consisteix en 4 rutes diferents: ‘Europa Romàntica’, ‘Europa Reial’, ‘Europa sota terra’ i ‘Europa Antiga’. Un total de 34 llocs o ciutats declarats Patrimoni de la Humanitat es divideixen dins d’aquestes rutes. En el cas de Tarragona, juntament amb 7 destins més s’integra a ‘Europa Antiga’ pel seu patrimoni romà.

Per poder explorar les diverses rutes i destins UNESCO i National Geographic han creat un web amb un mapa interactiu i més de 1000 pàgines d’informació. El web es troba en francès, anglès i xines, idiomes que “obriran les portes als majors mercats emissors del món”, segons Inma Rodrígues. Aquesta nova iniciativa està destinada, sobretot, al mercat d’Europa, Estats Units i Canadà i s’espera que tan particulars com agencies de viatges s’interessin a participar i promocionar les rutes.

Primer web en xinès a Tarragona

El web de Wordl Heritage Journeys of Eurpoe ha apostat pel xinès com idioma degut al creixement del mercat emissor de turisme del país. La consellera de Turisme de Tarragona ha posat l’accent en la importància d’obrir-se a aquest mercat emergent, ja que fins al moment Tarragona no gaudeix de gaire turisme oriental. El perfil de turista asiàtic busca “integrar-se a la cultura i gastronomia del lloc que visiten”, segons Inma Rodríguez, per això el web s’ha dissenyat, en part, amb la intenció de ser més atractiu per la cultura xinesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: