Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils acull la VII Jornada de Turisme Apartaments Turístics

La jornada, que presidirà dijous el director general de Turisme Octavi Bono, inclourà ponències sobre marc normatiu, qualitat dels apartaments turístics i habitatges d’ús turístic, i fiscalitat

Imatge d'arxiu d'apartaments turístics de Cambrils Imatge d'arxiu d'apartaments turístics de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 16:02

El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, assistirà demà dijous, dia 18 d’octubre, a la VII Jornada de Turisme Apartaments Turístics (AAT) organitzada per l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La jornada es farà al Centre Cultural de Cambrils, – c. de Sant Plàcid, 18-20 –, des de les 9.30 fins a les 13h. La ponència que pronunciarà Bono, a les 10.30h,. durà per títol 'Per què revisem el marc normatiu amb el decret del reglament de Turisme?'.

La jornada pròpiament dita s’iniciarà a les 9.30h del matí, hora en què s’acreditarà els assistents. Tot seguit, a les 10h, la regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, l’obrirà i la presentarà. Seguidament, li cedirà la paraula al president de l’Associació d’Apartaments, Joan Calvet. Cal dir que també es preveu l’assistència de l’alcaldessa, Camí Mendoza.

A les 11h es farà una pausa-descans, i a les 11.30h es reprendrà el fil amb una presentació sobre la qualitat en els apartaments turístics i habitatges d’ús turístic, a càrrec de José Luis Franquesa Gil, director de Segurturism.

A les 12 h, Enric Peiret, comptable i assessor fiscal d’Institut QualitasAdvocats parlarà sobre fiscalitat i sobre com afecta el nou model 179, les obligacions, la diferencia, l’ITP i l’IVA.

A les 12 h hi haurà temps pels precs i preguntes. I a les 13 arribarà la clausura amb unes paraules d’Octavi Bono i Joan Calvet.

La VII Jornada de Turisme AAT compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Turisme de Cambrils, a més de diverses entitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: