Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visites guiades a Prades per descobrir el poble d’una forma diferent

L’activitat es realitzarà durant el pont de desembre i inclourà la pujada al campanar del municipi / Les visites guiades tindran un preu de 4€ per persona

Vista general del campanar de Prades, on es realitzaran visites guiades del 6 al 9 de desembre Vista general del campanar de Prades, on es realitzaran visites guiades del 6 al 9 de desembre CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 11:16

El proper pont de desembre Prades ofereix una sèrie d’activitats entre les quals destaca, com a novetat, una visita guiada que inclou pujada al campanar amb accés al mecanisme del rellotge, permetent als visitants gaudir de les vistes del poble i de les Muntanyes de Prades a més de la possibilitat de realitzar una visita guiada nocturna el dissabte 8, a partir de les 17h. Durant el pont també s’obrirà, de 12 a 14h, l’Ermita de l’Abellera.

Durant tot l’any es poden realitzar visites guiades reservant a l’Oficina de Turisme però aquest pont del 6 al 9 de desembre per un preu de 4€ per persona s’inclourà el nucli antic, l’interior de l’església, la pujada al campanar i al mecanisme del rellotge, l’interior de les restes del castell i el Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades. Aquesta proposta de visites guiades es farà a les deu del matí el dijous 6, dissabte 8 i diumenge 9. La durada de la visita serà d’una hora i mitja i les reserves es podran realitzar a l’Ajuntament de Prades al 977 868 018 o a l’Oficina de Turisme al 977 868 302.

A més, el cap de setmana del 8 i el 9 de desembre es podran realitzar activitats solidàries a Prades per la Marató de TV3 que enguany es dedica al càncer. El dissabte 8 a les 17h hi haurà bingo i xocolatada al Centre Cívic a càrrec de l’Associació de Dones l’Abellera i l’Associació Juvenil de la Vila Vermella. El diumenge 9 de desembre es farà a les 11h del migdia activitats pels petits amb inflables, en acabar es donarà als nens i nenes llet amb cacau calent i galetes. A les 12h jugaran C.F. Prades O2 contra el C.F. Espluga de Francolí i seguidament vermut i sorteigs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: