Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta del Vermut de Reus fa créixer l’interès de la premsa gastronòmica

S’han realitzat al llarg de l’any 20 viatges de premsa, i 13 viatges per a turoperadors i agents de viatges d’11 països perquè coneguin els atractius de Reus

Imatge d'una televisió rusa visitant Reus Imatge d'una televisió rusa visitant Reus AJUNTAMENT DE REUS
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Gener 2019 11:42

La Ruta del Vermut de Reus ha esdevingut en el major atractiu turístic per a la premsa gastronòmica especialitzada, gràcies a la possibilitat d’oferir visites, tastos i rutes al voltant d’aquest.

L’Agència Reus Promoció ha realitzat al llarg de l’any 2018 un total de 20 viatges de premsa i 13 viatges de familiarització per a turoperadors i agents de viatges d’11 països perquè coneguin els principals atractius turístics de la ciutat. Aquestes accions han permès atendre un total de 232 professionals; dels quals 70 es dediquen a la comunicació de viatges i 162 són representants d’agències de viatge i turoperadors.

La majoria de visites s’han vehiculat d’acord amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, l’Agència Catalana de Turisme, la Taula de Creuers del Port de Tarragona i la Taula de l’Aeroport de Reus. Les visites de familiarització van tindre com a reclams principals el patrimoni modernista, la figura de Gaudí, les compres i l’oferta gastronòmica.

Pel que fa a les visites que es van organitzar per a mitjans de comunicació i bloggers la procedència dels professionals va ser: 5 accions dirigides al mercat espanyol, 3 a l’Italià, 3 al francès, 3 al britànic, 3 al rus, 2 a l’alemany i 1 al portuguès.

Respecte als viatges per a turoperadors, s’han realitzat 13 visites a la ciutat: 4 per a turoperadors britànics, 2 per a alemanys, 2 per a agències espanyoles, 1 per a agents italians, 1 per a agències de Polònia, 1 per a agents d’Estònia, 1 per a agents irlandesos i 1 per agències Premium d’Estats Units. Fent així un total de 162 professionals que van participar en aquestes accions.

Les dades del 2018 suposen una consolidació respecte a l’any 2017, quan hi va haver un total de 23 viatges de premsa i 12 de familiarització per a professionals del turisme. Atenent un total de 74 periodistes i més de 250 professionals d’agències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: