Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell, Calafell i Cunit estrenen un paquet turístic per Carnaval

El visitant podrà adquirir per 130 euros el 'Carnaval Penedès Marítim', que inclou dues nits d'allotjament, un dinar i un sopar, dos esmorzars i una entrada a la discoteca Vip's de Calafell

Presentació del nou paquet turístic 'Carnaval Penedès Marítim', aquest dijous, a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès Presentació del nou paquet turístic 'Carnaval Penedès Marítim', aquest dijous, a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès JOSEP CARTANYÀ
Turisme Josep Cartanyà
Dijous, 07 Febrer 2019 19:28

Calafell, Cunit i el Vendrell oferiran enguany el nou paquet turístic 'Carnaval Penedès Marítim', una iniciativa que dona continuïtat a la promoció conjunta del Carnaval, que juntament amb Cubelles (Garraf), van fer fa uns dies i que ha tingut bona acceptació. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix de la col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Penedès, els tres municipis i el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès i que es basa en oferir un paquet durant el cap de setmana del Carnaval -1 i 2 de març- en el qual s'inclou dues nits d'allotjament en un hotel (divendres i dissabte), el dinar i el sopar de dissabte, els esmorzars de dissabte i diumenge i una entrada a la discoteca Vip's de Calafell. Tot el paquet es pot adquirir a través de Calafell Evasion (977373025) per un preu de 130 euros.

Durant la presentació del nou paquet turístic, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha dit que aquesta iniciativa "no seria possible sense la col·laboració público-privada" i ha destacat que el paquet "suposa un atractiu turístic per al nostre territori". Serramià també ha remarcat que paquets com aquest contribueixen "a desestacionalitzar la temporada turística i, si fem una bona oferta, es produïrà un retorn econòmic al territori". 

Per la seva banda, el president del Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, Eduard Álvarez, també ha destacat el fet que "la gent podrà triar a quin hotel vol anar a dormir i a quin restaurant pot anar a menjar". Des del gremi han fet una crida a altres restauradors i hotels que vulguin afegir-se al paquet: "Com més serem millor i més accions es podran dur a terme", ha dit la secretària del gremi, Carme Garcia, que ha avançat que aquest tipus de paquets tindran continuïtat de cara a Setmana Santa. 

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha explicat que enguany no ha estat possible la incorporació de Cubelles al paquet. El fet que pertanyi a una altra comarca -el Garraf- difulta alguns tràmits, tot i que es preveu que es pugui afegir a la promoció de cara al 2020. Casañas també ha anunciat que es promourà aquest paquet entre les pròpies colles de Carnaval i ha detallat que, per part del Consell, es promocionarà el pack a través d'Enoturisme Penedès, "per tal de poder donar més sortida a públic d'arreu del país".

La regidora de Turisme de Calafell, Maite González, ha anunciat que aprofitaran la presència que tindrà el municipi al Navatur de Pamplona, els dies 22, 23 i 24 de febrer, per promocionar el paquet turístic entre els visitants d'aquesta fira de referència en el sector turístic. De fet, el Carnaval dels municipis del Penedès Marítim ja suposa actualment un pòl d'atracció entre els visitants del Penedès i d'altres indrets. Una prova d'això és que es preveu l'arribada de 8 autobusos procedents de França, que s'afegiran al tren de reforç que posa Renfe durant aquelles dates, a més dels visitants que s'espera que arribin de l'interior del Penedès, del Tarragonès, de l''Àrea Metropolitana, de la resta de Catalunya o des d'altres punts de l'Estat, com Aragó o el País Basc.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: