Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova visita familiar al Gaudí Centre

La visita i taller de manualitats gaudinià 'Observem, escoltem i toquem en família' es farà aquest diumenge, a les 11h

Visita familiar al Gaudí Centre de Reus Visita familiar al Gaudí Centre de Reus ARXIU / AJUNTAMENT DE REUS
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Febrer 2019 18:15

El Gaudí Centre de Reus ofereix aquest diumenge 10 de febrer una nova visita familiar titulada 'Observem, escoltem i toquem en família' a partir de les 11:00 h. L’activitat està orientada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb la figura de l'arquitecte Antoni Gaudí (Reus, 1852 – Barcelona, 1926), descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar la singularitat de l’estil Gaudí que ha esdevingut conegut arreu del món.

L'activitat està adreçada a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d'adults. Utilitzant diferents recursos que s’aniran mostrant al llarg de la visita i amb el suport d’una monitora, els visitants coneixeran a Gaudí des de la seva infantesa i descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte.

 

taller manualitats Gaudí Centre

Al final de la visita es realitza un taller de manualitats on els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana.

La durada aproximada de tota l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita guiada dinamitzada, i la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

El Gaudí Centre Reus està certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l'Agència Catalana de Turisme.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: