Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona Turisme participa a la jornada inaugural de la Mobile Week a Girona

El gerent del Patronat Municipal de Turisme, Ángel Arenas, ha presentat l’app 'Imageen Tarraco' a la taula 'Experiències d’innovació tecnològica a l’espai urbà'

El gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Ángel Arenas, ha presentat l’app 'Imageen Tarraco' El gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Ángel Arenas, ha presentat l’app 'Imageen Tarraco' CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 22 Febrer 2019 22:02

Aquest divendres 22 de febrer ha començat la Mobile Week, un esdeveniment que forma part de la Mobile World Capital Barcelona i que es desenvolupa simultàniament, a més de a Barcelona, a Girona, Lleida, Reus, Igualada i Ribera d’Ebre fins dilluns 25 de febrer. Tarragona ha estat present a la jornada inaugural de la Mobile Week de Girona, concretament a la taula “Experiències d’innovació tecnològica a l’espai urbà”, en què el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Ángel Arenas, ha exposat el cas de l’app de realitat augmentada 'Imageen Tarraco'.

Arenas ha explicat com les noves tecnologies s’han aliat amb l’estratègia turística de Tarragona, que aposta per la desestacionalització, oferint al turista cultural i cosmopolita experiències autèntiques i de qualitat. En aquest sentit, Imageen complementa propostes de recreació en viu de 'Tarraco Viva' o 'Amfiteatrvm' amb la realitat augmentada, que permet veure in situ com era la Tarraco Romana en el seu màxim apogeu, els 365 dies a l’any. També ha explicat que Tarragona s’ha situat gràcies a 'Imageen' a l’avantguarda de la tecnologia per millorar l’experiència del visitant, aprofitant el coneixement i la indústria audiovisual del territori i amb la vista posada a convertir el turisme en un sector sostenible.

La tercera edició de la Mobile Week vol obrir un espai de diàleg per a la ciutadania amb l’objectiu de reflexionar sobre l’impacte de la tecnologia a la societat. La temàtica d’enguany, “La nostra senzilla relació amb la tecnologia” aborda la reflexió sobre la transformació digital de la societat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: