Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls estrena la nova Oficina de Turisme

Situada a tocar de la plaça del Blat, el Museu Casteller i l'església de Sant Joan, la nova oficina guanya espai i es converteix en el punt d'informació i de partida de les rutes per Valls

La nova Oficina de Turisme de Valls és més espaiosa i serà el punt d'informació i de partida per als visitants que vulguin descobrir les rutes i el patrimoni vallenc La nova Oficina de Turisme de Valls és més espaiosa i serà el punt d'informació i de partida per als visitants que vulguin descobrir les rutes i el patrimoni vallenc VISITA VALLS
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2019 17:02

La nova Oficina de Turisme de Valls, ubicada al número 3 del carrer de la Cort, ha obert les seves portes aquest dissabte. L'acte d'obertura ha estat presidit per l'alcalde de Valls, Albert Batet, el regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla.

      Inauguració de l'Oficina Municipal d'Informació i Turisme de Valls: 

inauguració Oficina Turisme Valls

A tocar del pol d’atracció que formen la plaça del Blat, el Museu Casteller i el campanar de Sant Joan, l'oficina ha obert les seves portes per posar-se al servei dels turistes i està cridada a ser el punt d’informació i de partida de les rutes per Valls, el lloc on començar a viure l’experiència de descobrir l'oferta turística de la capital de l’Alt Camp. A l'interior de l'oficina es destaca la marca 'Visita Valls', nom amb el qual es promouran les accions turístiques.

L'oficina ha estat dissenyada perquè cridi l’atenció en els baixos d’un edifici històric com és la Casa de Santes Creus, que va ser propietat del monestir cistercenc entre els anys 1611 i 1835 i que està catalogada com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). Els i les visitants que arribin d’altres punts podran fer una immersió en la cultura i el patrimoni vallencs començant per la mateixa oficina i continuant a pocs metres per la plaça del Blat, l’arxiprestal de Sant Joan i el campanar més alt de Catalunya, el Museu Nacional Casteller, el Call Jueu i el refugi antiaeri, per citar els espais més rellevants. Fora d’aquest nucli, podran fer més de deu rutes a peu per la ciutat i conèixer tots els atractius que els proposaran des de la nova oficina.

Nombrosos ciutadans s'han apropat aquest dissabte per conèixer la nova oficina: 

gent Oficina de Turisme Valls

Aquest equipament és molt ampli, està dissenyat per convidar a entrar-hi i oferirà tots els serveis que els i les visitants necessiten. L’atenció al públic es veurà millorada de manera considerable. L’actual oficina a tocar del Pati ha tancat les seves portes. El regidor de Turisme i Comerç, Òscar Peris, ha explicat que la Regidoria de Comerç i Turisme es va fixar com a objectiu obrir un espai més gran, més modern i més adequat a la demanda: "Hem tardat una mica més del que haguéssim volgut, però ja el tenim aquí. I ho hem de celebrar".

El recinte situat a peu de carrer donarà servei al turisme i també al comerç local, perquè s’hi ubicaran les dependències de la regidoria, amb tots els seus serveis tècnics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: