Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Càmpings Tarragona Ciutat manté la seva aportació de 500 estades pels equips de Tàrraco Viva

La suma de més de 500 estades en semi-mòbil i bungalows suposarà una aportació en espècies que ronda els 20.000 euros

Imatge d'un espectacle de Tàrraco Viva 2018 al càmping Las Palmeras de Tarragona Imatge d'un espectacle de Tàrraco Viva 2018 al càmping Las Palmeras de Tarragona CÂMPINGS TARRAGONA CIUTAT
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 11 abril 2019 17:40

L'Agrupació Càmpigs Tarragona Ciutat ha renovat aquest 2019 el seu suport al festival Tàrraco Viva, que ja s'ha presentat a Tarragona i Barcelona. Els set càmpings integrants de l'associació (Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de l'Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia) es faran càrrec el proper mes de maig i durant tres setmanes de l'allotjament de mig centenar d'actors, tècnics i equips de producció que participen en els espectacles de reconstrucció històrica.

En total sumen més de 500 estades en semi-mòbil i bungalows de l'entorn de la Platja Llarga i La Mòra-Tamarit, que suposen una aportació en espècies que ronda els 20.000 euros. Més de 30 entitats culturals de la ciutat participen en la creació d’activitats i són prop de 1.000 les persones integrades en grups de recreació i altres entitats vinculades directament al festival.

El president, Agustí Peyra, i el vicepresident, Marc Francesch, han acompanyat la consellera Begoña Floria i el director del festival de reconstrucció històrica, Magí Seritjol, durant les recents presentacions als mitjans de Tàrraco Viva, dedicat aquest any al món urbà de l’antiguitat clàssica, amb especial atenció a les ciutats romanes però també a ciutats gregues i de l’antic Egipte.

El director del festival, Magí Seritjol, i el vicepresident de l'agrupació de càmpings, Marc Francesch, ahir a Barcelona: 

Presentació Tàrraco Viva a Barcelona

Càmpings Tarragona Ciutat també estarà present el 25 d’abril a la presentació prevista al Museo Arqueológico Nacional (MAN) de Madrid amb la recreació històrica ‘TABULARIUM: El Big Data dels romans’. Tarraco Viva, amb 427 actes programats, es desenvoluparà en 30 espais de la ciutat i el territori.

A més d'oferir suport logístic i allotjament, Càmpings Tarragona Ciutat va patrocinar en anteriors edicions demostracions divulgatives de com eren els campaments de les legions romanes i com es muntaven els papilio, les botigues militars de campanya d'oficials i soldats, que es podrien considerar els primers 'campistes' de la història per la sofisticació dels seus mètodes.

Amb 9.700 places, els set establiments que integren l'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat tripliquen la capacitat hotelera de la capital i s'han convertit, amb un important creixement en els últims anys, en una de les principals portes d'accés al territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: