Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les platges de Torredembarra es posen a punt per rebre la Setmana Santa

Entre els serveis destaquen les passeres d'accés, dutxes i rentapeus, papereres i un mòdul de socorrisme, que compta amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda

S’han instal·lat les habituals passeres d'accés, entre el Club Marítim i el Port de Torredembarra S’han instal·lat les habituals passeres d'accés, entre el Club Marítim i el Port de Torredembarra ANNA F / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 19:50

L’Ajuntament de Torredembarra ja treballa per tenir les platges a punt per als propers dies de Setmana Santa, durant els quals ja es disposarà d’un mínim de serveis, entre els quals també es compta amb el de socorrisme.

El Servei de Prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme estarà operatiu de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua, d’11 h a 18 h a les platges urbanes de la Paella i Barri Marítim, fins a Cal Bofill (Centre d’Activitats Mediambientals) i estarà integrat per 2 socorristes i 1 coordinador. El sistema de vigilància es durà a terme amb patrulles dinàmiques, sense torre de control, que no és necessària atesa la baixa densitat de persones dins l’aigua que hi ha en aquests dies de l’any.

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim, que compta també amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda. Donat que és un servei preventiu de Setmana Santa, es recomana als usuaris molta prudència a l’hora d’iniciar el bany i fixar-se bé en les indicacions de les banderes de l’estat de la mar, i davant de qualsevol dubte consultar als socorristes. En el cas de famílies amb nens petits i gent gran, també es recomana ubicar-se al voltant de la zona del mòdul de socorrisme de la platja del Barri Marítim perquè és des d’on es centralitza tot l’operatiu.

El mòdul de socorrisme disposa d'un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda: 

mòdul socorrisme Torredembarra

Els serveis

Els serveis que disposaran les platges de Torredembarra a partir de Setmana Santa, i que s’aniran incrementant a mesura que avanci la temporada, són els següents: Passeres d’accés: s’han instal·lat les habituals, entre el Club Marítim i el Port; Dutxes i rentapeus; s’han ubicat set dutxes i cinc rentapeus en els següents punts: a l’alçada del Club Marítim, al Barri Marítim davant la biblioplatja, a la Paella a l’alçada del passeig Mediterrani i també a l’alçada del port. L’horari d’ús serà de 7.30 h a 21.30 h; Papereres; també es disposarà d’una illa de papereres per passera.

Pel que fa al servei de neteja, Des de principis del mes març es duen a terme treballs de neteja manual a les platges de Torredembarra, i ara ja han començat les feines de neteja mecanitzada de la sorra. De Dijous Sant a Dilluns de Pasqua (excepte Divendres Sant) la neteja serà diària i, un cop finalitzats els dies festius es passarà a un calendari de neteges i muntatge de serveis setmanals fins que el desplegament estigui acabat a l’inici de la temporada oficial de bany.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: