Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla posa a punt la platja per la Setmana Santa

Els treballs s’han centrat en la redistribució i anivellament de la sorra a la zona del Fortí, un dels punts més afectats aquesta temporada pels temporals de llevant

Aquesta setmana s'ha completat els treballs de redistribució i anivellament de la sorra de la platja Aquesta setmana s'ha completat els treballs de redistribució i anivellament de la sorra de la platja CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 17 abril 2019 13:30

L’Ajuntament d’Altafulla ha realitzat treballs de redistribució i anivellament de la sorra de la platja aquest dimarts i dimecres. Es tracta d’una actuació que el consistori posa en marxa cada any per aquestes dates amb la voluntat d’oferir a vilatans i turistes un espai en les millors condicions possibles durant la Setmana Santa.

L’actuació d’enguany se centra a la zona del Fortí, un dels punts més afectats aquesta temporada pels temporals de llevant, que sovint deixen petjada a la platja del municipi. Malgrat tot, però, les conseqüències de les llevantades no han estat tan severes com altres temporades i aquest cop la platja presenta una situació de força normalitat.

arranjaments platja Altafulla

El consistori ja ha avançat, això sí, que encara caldrà esperar uns mesos per decidir si serà necessari o no actuar a la platja de cara a l’estiu. L’arribada i la magnitud de possibles nous temporals serà el que determinarà la urgència d’una nova actuació del departament de Costes i del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: