Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita teatralitzada sobre Antoni Martí i Franquès, aquest dissabte a Altafulla

El cèlebre químic ens acompanyarà, a partir de les 10 h, a l'Era de Ca l'Ixart, en un recorregut per la història a través dels carrers del nucli antic de la seva vila natal

El cèlebre químic Antoni Martí i Franquès ens acompanyarà aquest dissabte, a partir de les 10 h, a l'Era de Ca l'Ixart, en un recorregut per la història a través dels carrers del nucli antic de la seva vila natal, Altafulla El cèlebre químic Antoni Martí i Franquès ens acompanyarà aquest dissabte, a partir de les 10 h, a l'Era de Ca l'Ixart, en un recorregut per la història a través dels carrers del nucli antic de la seva vila natal, Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 10 Juny 2022 12:57

Turisme d'Altafulla organitza per aquest dissabte 11 de juny la visita teatralitzada 'Antoni Martí i Franquès. Un científic universal (1750-1832)' pels carrers de la Vila Closa d’Altafulla, que dona a conèixer la vida i els descobriments del científic altafullenc. El cèlebre químic ens acompanyarà, a partir de les 10 hores, a l'Era de Ca l'Ixart, en un recorregut per la història a través dels carrers i edificis del nucli antic de la seva vila natal.

Gràcies al seu testimoni, coneixereu els avenços científics i els esdeveniments històrics que van marcar la vida d’aquest excepcional científic.

L'activitat s'emmarca en el Cicle de Patrimoni 2022 que organitza la Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament d'Altafulla, i d'altres administracions i entitats.

Places limitades. Inscripcions a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: