Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms commemorarà el 170è aniversari del naixement de Gaudí

S’organitzen activitats per a tots els públics, el 25 i 26 de juny, com una nova ruta guiada familiar teatralitzada i la jornada de portes obertes a la Casa Pairal

 El punt de sortida de la nova ruta guiada familiar teatralitzada serà la Casa Pairal El punt de sortida de la nova ruta guiada familiar teatralitzada serà la Casa Pairal AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Juny 2022 11:49

El pròxim dissabte 25 de juny, es compliran 170 anys del naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí (1852-1926) i, amb motiu d’aquesta efemèride, la Regidoria de Promoció Turística de Riudoms organitza un programa d’activitats de dos dies a l'entorn de la figura, obra i orígens de Gaudí.

El mateix dissabte, hi haurà una jornada de portes obertes a la Casa Pairal, de les 11.00 h a les 14.00 h i de les 18.00 h a les 21.00 h per descobrir, lliurement, aquest habitatge tan singular que transporta els i les visitants en l’època en què va viure aquest geni universal i màxim representant de l'arquitectura modernista.

Nova ruta guiada familiar teatralitzada

D’altra banda i com a novetat, s’estrenarà una ruta guiada familiar teatralitzada amb el nom d’"Inspiracions de Gaudí", creada per aquesta ocasió a càrrec de La suite Produccions, que ressegueix la ruta urbana Gaudí pels carrers de Riudoms de manera amena i apte per a tots els públics. S’han programat dues sessions, l’una tindrà lloc a les 12.30 h i l’altra a les 19.00 h. El punt de sortida serà des de la Casa Pairal. A més, en finalitzar la ruta, hi haurà la possibilitat de visitar l’Espai històric-cultural 'La Cisterna Vella'.

L’endemà, diumenge 26, l’Epicentre Gaudí acollirà l’activitat 'La città infinita' per a infants a partir de 4 anys. Es tracta d’un taller educatiu de construcció creatiu i sensorial per dissenyar espais urbans utilitzant restes de materials industrials, principalment fusta, on els i les participants cooperen per construir una ciutat seguint les idees, la creativitat i la inspiració de cadascú.

Per al taller, s’han programat quatre sessions, a les 11.00 h, les 12.30 h, les 16.00 h i les 17.30 h i per participar-hi cal inscripció prèvia AQUÍ.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: