Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra organitza noves sortides per descobrir els camins del terme

'Descobreix els camins de Torredembarra' presenta tres sortides gratuïtes pels camins del municipi, una d'iniciació a la marxa nòrdica i dues de senderisme

'Descobreix els camins de Torredembarra' presenta tres sortides gratuïtes pels camins del municipi, una d'iniciació a la marxa nòrdica i dues de senderisme 'Descobreix els camins de Torredembarra' presenta tres sortides gratuïtes pels camins del municipi, una d'iniciació a la marxa nòrdica i dues de senderisme ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Octubre 2022 20:34

Dins les accions previstes al Pla Estratègic Turístic de Torredembarra, la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra presenta 'Descobreix els camins de Torredembarra'. Es tracta de tres sortides gratuïtes pels camins de Torredembarra, una d’iniciació a la marxa nòrdica i dues de senderisme.

La primera activitat, que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’octubre, a les 9 h, serà una sortida d’iniciació a la marxa nòrdica Torredembarra-Creixell. El punt de trobada serà el passeig de Rafel Campalans, davant l’oficina de Turisme. Organitza: Aquanordic Beach.

El dissabte 19 de novembre, a les 9 h, s'organitza una sortida de senderisme circular per Torredembarra. El punt de trobada serà la plaça del Castell. Organitza. Club Excursionisme Torredembarra.

Finalment, el dissabte 10 de desembre, a les 9 h, tindrà lloc la darrera sortida de senderisme Torredembarra-Riu Gaià-Camí de Ronda-Torredembarra. El punt de trobada serà la plaça del Castell. Organitza. Club Excursionisme Torredembarra.

Les places a les activitats són limitades. Cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: