Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat garanteix que el complex de Hard Rock "tira endavant"

La portaveu de l'executiu afirma que el projecte "es revisarà els cops que calgui"

Imatge d'arxiu dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic propers a PortAventura previstos per Hard Rock Imatge d'arxiu dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic propers a PortAventura previstos per Hard Rock ARXIU / ACN
Turisme ACN
Dimarts, 25 Octubre 2022 15:25

El Govern ha refermat el seu "compromís" amb el complex de turisme i oci que Hard Rock vol construir a Vila-seca i Salou després que un informe del Departament d'Acció Climàtica advertís que el nou Pla Director Urbanístic (PDU) de l'àmbit del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) no compleix els requisits mediambientals. En la roda de premsa posterior al consell executiu, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha expressat que "el projecte tirarà endavant i ho farà reunint i respectant totes les condicions necessàries", en referència als "criteris ambientals i de seguretat". "Es farà i es farà bé", ha remarcat la portaveu. Alhora, ha afegit que la tramitació administrativa "es revisarà els cops que calgui".

Plaja ha reclamat "que ningú dubti que seguirà avançant, però només amb el vistiplau de tots els informes favorables de tots els departaments implicats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: