Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca presenta el nou catàleg de propostes 'En Pot Petit 2023'

Aquest primer trimestre, hi ha dotze propostes dirigides a grups reduïts que estan repartides arreu de la comarca

La visita guiada "Explora Montblanc" va dirigida dirigida a famílies amb infants i forma part del catàleg de propostes 'En Pot Petit 2023' La visita guiada "Explora Montblanc" va dirigida dirigida a famílies amb infants i forma part del catàleg de propostes 'En Pot Petit 2023' ANTONIA GONZÁLEZ MÁRQUEZ
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Febrer 2023 16:54

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha presentat el nou catàleg de propostes “En Pot Petit 2023” per al primer trimestre de l’any. Un recull de dotze propostes repartides arreu de la comarca i sobre temàtiques aptes per a tots els gustos i interessos, que estan programades en un calendari i amb una periodicitat trimestral, perquè el visitant pugui planificar prèviament la seva estada.

Aquestes propostes segueixen els valors i requisits inicials: ser activitats que prioritzin el benestar del territori; ser accions que fomentin la conservació i preservació del patrimoni; han de promoure la cohesió entre turista i població local i, sobretot, han d’anar dirigides a grups reduïts (màxim 15 persones).

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible - XatsConca.

En aquest enllaç es pot descarregar el catàleg d’aquest primer trimestre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: