Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAventura inaugura la temporada més matinera de la seva història i espera rebre cinc milions de visitants

El parc temàtic obrirà una nova atracció amb efectes audiovisuals de la mà de Sony a la primavera

Espectacle d'obertura de la temporada de PortAventura centrant-se en el Carnaval, la novetat d'aquesta temporada Espectacle d'obertura de la temporada de PortAventura centrant-se en el Carnaval, la novetat d'aquesta temporada ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Turisme ACN
Divendres, 17 Febrer 2023 15:25

PortAventura ha obert més aviat que mai les seves portes, esperant rebre 5,3 milions de visitants al llarg de l'any. Fins ara, el parc encetava la temporada per Setmana Santa, però aquest 2023 ho ha fet coincidint amb el carnaval. Volen arribar als 70.000 visitants en aquest primer tram. El director de PortAventura, David García, ha assegurat que aposten "pel creixement" i per "desestacionalitzar" la temporada. També volen "facilitar la vida" dels clients, sobretot per acabar amb les llargues cues que pateixen algunes atraccions en dies de màxima afluència. Per això, començaran a provar unes "cues virtuals". D'altra banda, a la primavera estrenaran una nova atracció immersiva al Far West amb Sony basada en la pel·lícula 'Uncharted'.

El primer tram de temporada serà tematitzat, inspirant-se amb els carnavals de Venècia o de Rio de Janeiro. El director general pretén que sigui un moment "semblant" pel que fa al nombre de públic al de "Halloween" o Nadal. García ha insistit en què l'objectiu és obrir el parc tot l'any "si Carnaval funciona". "Si ho fa Disney, per què no ho podem fer nosaltres?", s'ha preguntat.

De moment, la reserva d'entrades va millor del que imaginaven. Si per demà dissabte esperaven rebre 3.000 visitants, de moment ja tenen 7.000 entrades comprades, segons ha confirmat el director.

Aquest any el parc estarà obert 278 dies, el que representa gairebé un 20% més que l'any passat. A més, PortAventura ve d'un any de "rècord" amb els majors ingressos de la història, ha detallat el màxim responsable. De moment ha començat amb 700 treballadors, una xifra que arribarà als 3.800 a l'estiu.

Cues virtuals

García també ha subratllat que aposten per la "digitalització". En primer lloc, una aplicació que permetrà als clients "personalitzar la seva experiència". Per exemple, es podran fer reserves en restaurants, programar un circuit per dins del parc o consultar els temps d'espera de les atraccions. Aquest any, PortAventura també farà proves de ludificació mentre s'espera per accedir a les atraccions i un pilot de cues virtuals.

Nova atracció a la primavera

Entre maig i juny, s'inaugurarà una nova muntanya russa a la zona del "Far West" inspirada en la pel·lícula 'Uncharted', protagonitzada per Tom Holland. Serà una atracció immersiva, dins un espai tancat i a les fosques i que comptarà amb efectes especials i projeccions audiovisuals gràcies a la col·laboració de Sony. "És l'únic producte que ens faltava", ha valorat el director del parc.

L'atracció tindrà una durada d'un minut i mig, en trens de dotze persones. Farà un recorregut de 700 metros, a més de 12 metros d'alçada i cinc acceleracions. PortAventura hi ha destinat més de 25.000.000 d'euros de pressupost. A més, comptarà amb un espai de realitat virtual perquè les persones amb mobilitat reduïda també puguin participar-hi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: