Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d'Història de Tarragona inicia de nou rutes turístiques modernistes a la ciutat

Les visites guiades 'Un passeig modernista per gaudir' es fan els diumenges 5, 12 i 19 de març i 9, 16 i 23 d'abril

El guia David Edo, amb el grup de visitants, a l'antic escorxador i actual Rectorat de la URV, obra de Josep Maria Pujol de Barberà El guia David Edo, amb el grup de visitants, a l'antic escorxador i actual Rectorat de la URV, obra de Josep Maria Pujol de Barberà ÁLEX BOTELLA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Març 2023 22:00

El Museu d'Història de Tarragona enceta un altre any les visites guiades 'Un passeig modernista per gaudir' per promocionar el modernisme de la ciutat. La primera d'aquestes sessions s'ha dut a terme aquest diumenge 5 de març. La ruta està conduïda per l'especialista i guia David Edo.

En aquest recorregut es visita l'antic escorxador i actual Rectorat de la URV, obra de Josep Maria Pujol de Barberà, així com el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, on s'explora l'empremta de Josep Maria Jujol. Seguidament, el guia ens porta cap al Balcó del Mediterrani i posteriorment la ruta finalitza al Teatre Metropol, amb la visita a aquest emblemàtic edifici i un tastet de Vermut Izaguirre.

visita modernista Tarragona Gremi Pagesos

Imatge d'un moment de la ruta 'Un passeig modernista per gaudir' (A.Botella)

Les properes visites guiades es faran els diumenges 12 i 19 de març i 9, 16 i 23 d'abril, a les 11h. Les reserves es poden fer a través del web de l'Ajuntament entrades.tarragona.cat 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: