Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una nova app mòbil fa més accessible la visita a Tàrraco

L'aplicació Tarragona Accessible està adaptada per a persones amb discapacitat visual o auditiva

La nova aplicació mòbil Tarragona Accessible ja es pot descarregar de manera gratuïta. La nova aplicació mòbil Tarragona Accessible ja es pot descarregar de manera gratuïta. JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI.
Turisme Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 01 Desembre 2016 08:15

Promoure el turisme accessible és un dels objectius de la nova aplicació mòbil Tarragona Accessible, que està dissenyada per a tots els públics però que està adaptada especialment per a les persones amb discapacitat visual o auditiva, ja que integra audiodescripcions i subtitulats i vídeos en llengua de signes. La presentació d'aquesta app, que ja es pot descarregar de manera gratuïta, va encetar ahir el programa d'actes organitzat pel consistori per celebrar el setzè aniversari de la declaració de Tàrraco patrimoni mundial de la Unesco.

L'aplicació ofereix quatre rutes temàtiques pels punts d'interès de la ciutat que també són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda: la ruta romana, la dels primers cristians de Tàrraco, la medieval –que transcorre entre els carrers que uneixen la catedral i l'església de Santa Maria del Miracle– i la ruta modernista i contemporània. Entre totes sumen unes tres hores i mitja de visita, i passen per 36 punts d'interès, segons van explicar ahir Marta Redondo, representant de l'empresa Gvam, i Manuel Gimeno, director de la fundació Orange, que són les dues entitats que han fet realitat el projecte.

L'Ajuntament també va entregar ahir el recentment creat premi Tàrraco, que ha recaigut en el Camp d'Aprenentatge de Tarragona, en reconeixement a la tasca de l'entitat a favor de la conservació i difusió del patrimoni de la ciutat. La commemoració de l'aniversari s'allargarà fins diumenge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: