Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pla de gestió del patrimoni de Tàrraco es retarda

L'Ajuntament de Tarragona confia tenir-lo enllestit l'any vinent

Imatge d'arxiu de visitants a Tarragona durant una visita a l'amfiteatre Imatge d'arxiu de visitants a Tarragona durant una visita a l'amfiteatre MANEL GRANELL
Patrimoni Agnès Llorens
Dilluns, 27 Març 2017 08:30

L'Ajuntament de Tarragona treballa intensament el projecte de gestió privada dels monuments locals que integren el patrimoni romà de Tàrraco inclosos com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Així ho confirma el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Àngel Arenas, que destaca que el pla d'integració de conjunt monumental “no estarà llest aquest estiu”, però que l'Ajuntament “està treballant per resoldre tots els “obstacles administratius” que requereix un canvi de funcionament d'aquest tipus.

El responsable del Patronat Municipal de Turisme aclareix que veu més possible que el concurs per la gestió dels elements del patrimoni local pugui dur-se a terme “l'any vinent”, tot i que indica que, de moment, el projecte “encara no està en fase de rebre ofertes d'empreses interessades”. Arenas recorda que la gestió dels elements del patrimoni romà sota una gestió privada és un projecte que s'emmarca dins de l'objectiu de la ciutat de mantenir les bones xifres de turistes de l'any 2016 –l'any passat Tarragona va rebre prop de dos milions de visitants, segons dades del patronat– i de potenciar la posició com a destinació cultural. “Cal associar la imatge de Tarragona a la qualitat en aquest aspecte”, sosté Arenas, que indica que cal que Tarragona es posicioni més clarament “com a ciutat de visita en aquest àmbit”. El responsable del patronat municipal també destaca que cal que Tarragona tingui una “associació absoluta” amb el reconeixement de la Unesco.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: