Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició sobre els monuments de Tàrraco

L'exposició 'Convivència.Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humantitat al segle XXI' reuneix catorze dels millors fotògrafs del territori

Presentació del l'exposició sobre monuments de Tàrraco Presentació del l'exposició sobre monuments de Tàrraco GENCAT
Patrimoni C.Filella/M.Ribé / El Punt Avui
Dissabte, 16 Setembre 2017 15:40

Els serveis territorials de Cultura a Tarragona inauguraran dimecres que ve, dia 20, l’exposició 'Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI', produïda i comissariada per la museòloga Montse Caballero. La comissària va plantejar dos criteris per a l’exposició, d’una banda reunir en un mateix projecte catorze dels millors fotògrafs del Camp de Tarragona, de l’altra presentar aquests monuments mil·lenaris - tan destacats que han merescut la declaració per part de la UNESCO, l’any 2000, de ser considerats patrimoni de la humanitat - des del punt de vista de la seva interrelació, convivència, amb la societat i l’entorn actual.

El muntatge inclou les fotografies que catorze autors del territori han fet dels catorze monuments de Tarragona declarats patrimoni mundial de la Unesco.Els fotògrafs seleccionats s’han fet càrrec, cadascun, d’un dels catorze monuments inclosos en la declaració. Tots els fotògrafs tenen perfil al web www.territoriscreatius.cat i els relacionem a continuació amb el monument que han fotografiat, són: Ferran Aguilar (Pedrera del Mèdol), Gerard Boyer (Teatre), Jordi Brú (Torre dels Escipions), Jorge Conde (Necròpolis Paleocristiana), Ramón Cornadó (Muralles), Pep Escoda (Fòrum Provincial), Montse Ferré (Aqüeducte), Ram Giner (Vil·la dels Munts), Rafael López Monné (Amfiteatre), Verònica Moragas (Recinte de culte), Rubén Perdomo (Fòrum de la colònia), Montse Riera (Arc de Berà), Laura Rodríguez (Circ), Cristina Serra (Vil·la mausoleu de Centcelles).

L’exposició romandrà oberta a la visita del 18 de setembre de 2017, al 31 de gener de 2018. Es preveu que sigui itinerant. També s’està plantejant fer-ne un catàleg.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: