Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inicien les obres de rehabilitació del Mas Sabater de Reus

L’actuació consisteix en la millora del sistema de cobertes per assegurar el correcte manteniment de l’edifici

Imatge d'arxiu del Mas Sabater de Reus Imatge d'arxiu del Mas Sabater de Reus CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 30 abril 2018 12:39

L’Ajuntament de Reus ha iniciat les obres de rehabilitació de les cobertes del Mas Sabater. L’objectiu d’aquesta actuació és assegurar el correcte manteniment de l’immoble i, alhora, contribueix a l’aposta municipal per la conservació i utilització dels masos antics amb valor patrimonial.

Les obres milloraran el sistema de cobertes incidint en la dotació d’un acabat de protecció al conjunt de cobertes planes (al terrat superior, al terrat sobre la cuina, la coberta de la bugaderia i les cobertes de l’àmbit de l’ascensor), la reparació del bimbell actual de rajola ceràmica al terral de la façana sud i la reparació de les claraboies. La memòria valorada per la rehabilitació de les cobertes es va encarregar als arquitectes Joan Carles Gavaldà i Jordi Juan Romera. Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 33.954,60 euros i les realitza l’empresa Constructora Samerval S.L.

L’edifici del Mas Sabater està catalogat en el Pla especial de protecció del Patrimoni Arquitectònic històric, artístic i natural de Reus. L’any 2001 va obrir les portes com a hospital de dia de la Fundació Esclerosi Múltiple convertint-se en un centre neurorehabilitador de referència al Camp de Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: