Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els molins fariners medievals, oberts al públic

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà estrena dissabte una proposta familiar als Molins de la Vila que consisteix en elaborar el pa en un molí fariner medieval

La nova proposta consisteix en poder elaborar el teu propi pa en uns molins fariners medievals La nova proposta consisteix en poder elaborar el teu propi pa en uns molins fariners medievals MCCB
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Mai 2018 08:40

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) prepara una nova iniciativa: 'L’Energia de la Natura: els molins fariners de Montblanc'. Una proposta familiar per conèixer la tècnica i l’evolució d’aquest conjunt de molins declarats Bé Cultural d’Interès Nacional. El proper dissabte 5 de maig, de 17 a 19h, es realitzarà aquesta activitat als Molins de la Vila, a la secció monogràfica del Museu.

Així mateix, tant petits com grans podran descobrir la impressionant tecnologia hidràulica dels Molins de la Vila i experimentar amb diferents cereals, la molta, el llevat, i el gluten amb una visita familiar i participativa que acabarà amb l’elaboració del seu propi pà. L’activitat permetrà endinsar-se a la natura i a la confluència dels rius Anguera i Francolí, un entorn incomparable que amaga l’origen del poble de Montblanc.

Les següents activitats programades daten del dissabte 26 de maig, dissabte 2 de juny, i finalment també dissabte 9 de juny. Totes elles començaran a les 17 i acabaran a les 19h. El preu de l’activitat serà de 6 euros. Per reservar, o bé es pot trucar al Museu Comarcal de la Conca de Barberà o es pot enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: