Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca de Barberà celebra la Nit dels Museus amb diverses activitats gratuïtes

La jornada tindrà lloc el 19 de maig al Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de Montblanc i comptarà amb dansa, art, música i diferents visites

El Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de Montblanc promou les activitats gratuïtes El Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de Montblanc promou les activitats gratuïtes CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 18 Mai 2018 21:37

El Centre d'Interpretació d'Art Rupestre Muntanyes de Prades Montblanc es prepara per celebrar la Nit dels Museus, el proper 19 de maig, que comptarà amb diverses activitats i visites totalment gratuïtes. Des de les 20h i fins a les 24h, tindrà lloc les jornades de portes obertes.

A banda, des de les 22h i fins a les 23h, es realitzarà una visita guiada on la dansa contemporània i l’Art rupestre es fusionaran per traslladar al públic a un món màgic i espiritual. A més, posteriorment, des de les 23h i fins les 24h, es podrà gaudir d’una visita comentada de les principals obres acompanyada de de cant gregorià per l’Schola Cantorum Sant Miquel de Montblanc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: