Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarraco Viva esdevé un espai de trobada de museus i jaciments d'època romana

El Camp de Mart aplegarà el divendres 25 de maig experts, programadors i professionals al voltant de la història i la cultura clàssica

La trobada de programadors conviurà amb la 19a edició del ‘Fòrum Tàrraco. Fira de productes, empreses i associacions de divulgació històrica romana’ La trobada de programadors conviurà amb la 19a edició del ‘Fòrum Tàrraco. Fira de productes, empreses i associacions de divulgació històrica romana’ MANEL ANTOLÍ / RV EDIPRESS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 24 Mai 2018 08:12

El divendres 25 de maig, el Camp de Mart de Tarragona aplegarà cinc fires professionals relacionades amb la divulgació històrica romana en el marc del Festival Tarraco Viva. Al llarg de més de deu anys, el festival s’ha convertit en un punt de trobada entre el públic i els professionals de la divulgació històrica del món romà, així com entre els mateixos experts i els programadors culturals interessats en la història i la cultura clàssica. Des de les 17 fins a les 21h, el Camp de Mart serà punt de confluència de gestors, programadors, artesans, llibreters, etc..

Així, al Camp de Mart s’hi instal·larà ‘Roma als museus del món. XVI Fira Internacional de Museus i Jaciments d’Època Romana’ on es trobaran museus, centre d’interpretació, parcs arqueològics de diferents països europeus i publicacions de divulgació històrica. Juntament, amb la 19a edició del ‘Fòrum Tàrraco. Fira de productes, empreses i associacions de divulgació històrica romana’ que reuneix empreses de guies, d’arqueologia, grups de recreació històrica, associacions pel patrimoni, etc.

La cita es complementa amb ‘Artífex’ que aplega artesans que creen rèpliques arqueològiques d’originals trobats en excavacions, així com demostracions pràctiques de fabricació de materials i la ‘Taberna Libraria’ que organitza el Gremi de Llibreters de Tarragona on exposen els seus fons bibliogràfics sobre història antiga. Per als més petits, de 5 a 10 anys, s’hi podran trobar jocs infantils romans organitzats per Polièdric amb la col·laboració del Camp d’Aprenentage de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: