Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conveni per a la digitalització dels fons parroquials de Sarral

L'objectiu és posar aquesta documentació a l'abast de la ciutadania a través del web de l'Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona

L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i l’alcalde de Sarral, Josep Amill, signant el conveni de col·laboració L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i l’alcalde de Sarral, Josep Amill, signant el conveni de col·laboració ARQUEBISBAT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 10:45

L'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i l’alcalde de Sarral, Josep Amill Canela, han signat un conveni de col·laboració aquest dijous, dia 7 de juny, al Palau arquebisbal que permetrà la digitalització de tota la documentació dels fons parroquials de Santa Maria de Sarral i Sant Llorenç de Montbrió de la Marca dipositats a l'Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (AHAT).

L'objectiu d'aquest conveni, que tindrà una durada de dos anys, és posar aquesta documentació a l’abast de la ciutadania a través de la pàgina web www.ahat.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: