Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arxiu de Cambrils publica una exposició virtual dedicada als 60 anys d'Homenatge a la Vellesa

La publicació de les fotografies i cartells sobre l'acte que organitza l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle serveix per celebrar el Dia Internacional dels Arxius

Homenatge a la vellesa (1957) Homenatge a la vellesa (1957) AMCAM
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 17:09

L’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) participa aquest any en la celebració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, amb una exposició virtual relacionada amb els 60 anys d’homenatge a la vellesa. Aquesta exposició, presentada en el marc de la passada fira de l’any 2017, recull una quarantena de fotografies històriques i cartells relacionats amb l’acte.

Des de l’any 1958, l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle organitza un acte d’homenatge a les persones més grans de Cambrils. Històricament, aquest acte s’ha inscrit dins de la programació de la Fira. El primer diumenge de juny, els avis i àvies de Cambrils, acompanyats dels seus familiars a manera de padrins, s’adrecen primer a Missa i després al dinar col•lectiu al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Mitjançant una quarantena de fotografies i una dotzena de cartells, us proposem fer un recorregut per aquests seixanta anys d’homenatge a la vellesa. A les imatges podreu localitzar tant les persones homenatjades així com aquelles que han fet possible que durant seixanta anys Cambrils presenti els seus respectes a les persones grans.

Totes les fotografies presentada en aquesta exposició es conserven a l’AMCAM i procedeixen del fons municipal, del fons Ortoneda Vernet i del fons Associació antics alumnes de La Salle, a més d’algunes altres cedides per particulars.

Us convidem a observar els petits detalls i a recordar aquells moments importants de l’homenatge a la vellesa mitjançant aquest enllaç.

Amb la publicació d’aquesta exposició virtual, l’AMCAM continua divulgant per diferents canals elements del patrimoni documental, sempre seleccionats i situats en el seu context, per tal d’ajudar a comprendre millor la història i la realitat de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: