Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un conta-contes per descobrir els secrets de l'Arxiu del Port

L'activitat, que es farà dissabte a les 18h i diumenge a les 11h, consisteix en una visita teatralitzada amb un personatge vinculat a la història del Port de Tarragona i dos tallers

Els més petits descobriran aquest cap de setmana els secrets de l'Arxiu del Port de Tarragona Els més petits descobriran aquest cap de setmana els secrets de l'Arxiu del Port de Tarragona CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 21:35

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra cada any el 9 de juny, l’Arxiu del Port de Tarragona organitza una nova activitat titulada 'Els secrets de l’Arxiu'. Rat Cebrián, mestra, filòloga i conta-contes, serà l’encarregada de conduir aquesta acció de difusió adreçada al públic familiar amb infants de fins a 12 anys.

L’activitat consisteix en una visita teatralitzada amb un personatge vinculat a la història del Port de Tarragona i dos tallers: El meu arbre genealògic i Un lloc per a cada cosa. L’objectiu no és altre que posar en valor la tasca que es fa en els arxius, tant d’ordenació i classificació dels documents, com de preservació i difusió de la memòria de les institucions.

Es tracta d’una nova aposta de difusió adreçada a un sector de públic que, fins fa poc, no ha estat habitual en els arxius, però que amb aquesta nova activitat, des de l’Arxiu del Port, tindrà l’oportunitat de conèixer un centre d’aquestes característiques.

Es faran dues sessions de l’activitat, el dissabte 9 de juny a les 18 h i el diumenge 10 a les 11h del matí. La durada aproximada és de 90 minuts. Les places són limitades i cal reservar prèviament enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant per telèfon al 977259400 (extensió 5005) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. L’activitat és gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: