Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ermita de Berà celebra els 300 anys amb un aplec de parròquies

La trobada, que tindrà lloc diumenge 17 de juny, a partir de les 17:30h, comptarà amb la presència de l'Arquebisbe de Tarragona

L'ermita de Berà serà el punt neuràlgic de l'Aplec de Parròquies L'ermita de Berà serà el punt neuràlgic de l'Aplec de Parròquies CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Juny 2018 15:53

L’Ermita de Berà continua amb els actes de celebració del seu tricentenari, i el proper diumenge, a partir de les 17:30h, acollirà l’Aplec de Parròquies, organitzat per l’Arxiprestat del Tarragonès llevant. Es comptarà amb la presència de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, amb el mossèn de la parròquia de Sant Bartomeu de Roda de Berà, Jaume Roig, i amb representants d’altres parròquies de la demarcació que han estat convidades.

La benvinguda serà a les 18h i tot seguit hi haurà una xerrada a càrrec de Maria de l’Esperança Amill-Rocamora sobre “Maria, la dona creient, mare de Déu i mare nostra”. En acabar, començaran les Vespres (pregària del vespre) i després se servirà un berenar per als assistents, consistent en coca de revetlla.

Per posar punt final a la trobada de parròquies s’interpretaran cançons líriques, a càrrec de la soprano Miracle Seguí i el baríton Miquel Font, amb l’acompanyament al piano de Josep Mateu.

Qui no disposi de vehicle propi per desplaçar-se fins a l’Ermita, a l’aparcament del Mercat, a les 16;45h, hi haurà cotxes particulars amb places disponibles per baixar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: