Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Coneix la vil·la romana d’en Caius i la Faustina

La visita teatralitzada tindrà lloc el dissabte 30 de juny a la vil·la romana dels Munts d’Altafulla

Caius i Faustina ens conviden dissabte a conèixer la seva vil·la Caius i Faustina ens conviden dissabte a conèixer la seva vil·la MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 29 Juny 2018 11:52

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza, aquest dissabte 30 de juny, a les 19:30h, la visita teatralitzada 'La Faustina i en Caius us conviden a la seva vil·la' adreçada a tota la família, que permet introduir-nos en la vida quotidiana de l’època romana d’una manera lúdica.

Els amfitrions Caius i Faustina, senyors de la vil·la, vestits d’època, seran els encarregats de guiar-nos a través del que seria la seva casa i ens mostraran com devia ser la vida quotidiana mitjançant el recorregut de la vil·la, la manipulació de reproduccions d’objectes que hi procedeixen i un quadern d’activitats.

La visita es durà a terme a la Vil·la romana dels Munts (Passeig del Fontí, s/n Altafulla), (amb una durada aproximada de dues hores), i un preu de 5€ per persona. Per poder participar-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 977 25 15 15 o a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta activitat es realitzarà, també, els dies 14 i 28 de juliol i 11 d'agost a les 19.30 i el 25 d’agost i 8 de setembre a les 19.00 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: