Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona se suma a la 'Nit del Patrimoni'

Aquest dissabte 15 de setembre la ciutat oferirà entrada gratuïta al Passeig Arqueològic, el Pretori i el Circ, l’Amfiteatre i el Fòrum de la Colònia

Poema-artístic Laberint lírics a Tarragona, en commemoració al 25è aniversari del grup Patrimoni de la Humanitat al País. Al poema es pot llegir "Curulla de promeses, on tot és possible” Poema-artístic Laberint lírics a Tarragona, en commemoració al 25è aniversari del grup Patrimoni de la Humanitat al País. Al poema es pot llegir "Curulla de promeses, on tot és possible” CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 14 Setembre 2018 10:20

Per commemorar el 25è aniversari de la creació del grup de Ciutats Patrimoni Mundial de la Humanitat a Espanya, les 15 ciutats inscrites del país celebraran, entre altres actes, la Nit del Patrimoni el dissabte 15 de setembre. A Tarragona durant tot el dia i fins a la mitjanit, es podrà accedir de manera gratuïta a 4 recintes del conjunt arqueològic de Tàrraco: el Passeig Arqueològic, el Pretori i el Circ, l’Amfiteatre i el Fòrum de la Colònia.

A més, a les 19h al Fòrum de la Colònia , la companyia de dansa Humanhood presentarà un espectacle gratuït anomenat Orbis. És una actuació dels ballarins Rudi Cole i Júlia Robert, que presentaran al públic un ritual contemporani, amb rellevància importància i el misticisme que la lluna ocupa en la història de la cultura humana.

La sala del Sarcòfag d’Hipòlit acollirà una altra proposta artística, la projecció de l’audiovisual Laberints lírics del col•lectiu Boamistura. La projecció es podrà veure a partir de les 21h i recull la intervenció que el col•lectiu artístic va fer a les 15 ciutats patrimoni, on en cadascuna d’elles es van instal·lar 15 prismes que formaven el vers d’una obra d’un autor local i que, un cop units els quinze versos, van crear el poema-artístic Laberints lírics. A Tarragona el vers es va instal•lar la tardor passada a la plaça del Rei i s’hi podia llegir “Curulla de promeses, on tot és possible” del poema ‘Només una paraula nua’, de la tarragonina Montserrat Abelló.

Tots aquests actes es fan en commemoració del 25è aniversari del grup Patrimoni Mundial de la Humanitat a Espanya. Són 15 les ciutats participants que durant tot l’any estan realitzant diversos actes culturals i lúdics per celebra-ho.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: