Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita nocturna a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig

El Centre d’Estudis Mont-rogencs farà la visita pels dies 12 i 13 d'octubre / L'Ajuntament ha programat pel 13 d'octubre 'Els Rentadors', un espectacle de dansa i música en homenatge a les dones i als rentadors 

L’Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp L’Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Octubre 2018 17:42

Coincidint amb la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, que tenen lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre, Mont-roig del Camp ha preparat diverses activitats per tal de donar a conèixer espais de gran valor del municipi.

En aquest sentit, el dia 13 d’octubre a les 18.00 h, l’Ajuntament ha programat 'Els Rentadors', un espectacle de dansa i música que ret homenatge a les dones i a la vida social dels rentadors públics i que tindrà lloc, precisament, en aquest espai tant emblemàtic de Mont-roig.

Per altra banda, el Centre d’Estudis Mont-rogencs també s’ha tornat a sumar a la iniciativa i ha programat una visita nocturna a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca els dies 12 i 13 d’octubre a les 20.00 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: