Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Descobrint el patrimoni enterrat de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El cap de setmana del 12 al 14 d’octubre el municipi se suma a les celebracions de les Jornades Europees de Patrimoni

Imatge de la Cova del Gat, a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, on es pot trobar restes arqueològiques Imatge de la Cova del Gat, a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, on es pot trobar restes arqueològiques CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 11 Octubre 2018 11:45

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat tres conferències i una sortida sobre patrimoni enterrat al territori. Les conferències se celebraran a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant.

El divendres 12 d’octubre, a les 19h, començaran les xerrades amb ‘Intervencions arqueològiques al nostre territori’ a càrrec de l’arqueòloga Imma Teixell. A les 20h, l’arqueòleg Isidre Pastor parlarà d’’Excavacions a l’Hospital del Coll de Belaguer’.

Dissabte continuen les xerrades amb ‘Els darrers caçadors al sud de Catalunya’, a les 19:30h, a càrrec del Dr. Dídac Roman, Universitat de València; Esteban Álvarez, Universidad de Salamanca; i Marian Cueto, Universidad de Cantabria, que parlaran de noves aportacions a partir de les dades de la cova del Solà del Pep, l’Hospitalet de l’Infant.

Per cloure les Jornades Europees de Patrimoni el diumenge 14 d’octubre, a les 10h, es farà una sortida cultural als jaciments arqueològics del municipi. Aquesta sortida tindrà un recorregut de 6 km i una durada de dues hores, aproximadament, i serà de dificultat baixa. A la pàgina web municipal, s’hi pot consultar el plànol en què s’indiquen les diferents parades que faran els participants. Entre els punts que es visitaran hi ha la Cova del Gat, la Cova del Fuster i la Cova del Solà del Pep.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: