Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre les portes dels monuments amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni

El Moll de Costa acollirà la prova final de la gimcana ‘Misteri als Museus’ organitzada per tots els museus de la ciutat

El Fòrum de la Colònia, un dels monuments que obrirà les seves portes aquest diumenge El Fòrum de la Colònia, un dels monuments que obrirà les seves portes aquest diumenge ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni ACN
Dissabte, 13 Octubre 2018 10:36

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, el diumenge 14 d’octubre els recintes del Museu d’Història de Tarragona faran una jornada de portes obertes i podran visitar-se de manera gratuïta en l’horari habitual, des de les 9 del matí i fins a les 15h. Així, estaran oberts a visites l’Amfiteatre, el Fòrum de la Colònia, el Circ Romà, el Pretori i les Muralles.

El mateix diumenge a les 12 del migdia, al Tinglado 4 del Moll de Costa es resoldrà el misteri final de la gimcana ‘Misteri als Museus’ organitzada per tots els museus de la ciutat. Es tracta d’una proposta educativa amb l’objectiu d’atraure públic jove per tal que coneguin els recintes històrics i expositius de la ciutat. Aquesta activitat, dissenyada per Auriga Serveis Culturals, hi participen el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Història de Tarragona, el Museu del Port de Tarragona, el Museu Diocesà de Tarragona, el Museu d’Art Modern, el Museu Bíblic Tarraconense i CaixaForum Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: