Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Despreniment de pedres d'una part de la muralla romana de Tarragona

Dues dotacions de Bombers de la Generalitat treballen amb un tècnic municipal per valorar-ne l'estat

Bombers treballant avui a la muralla de Tarragona pel despreniment de pedres Bombers treballant avui a la muralla de Tarragona pel despreniment de pedres BOMBERS DE LA GENERALITAT
Patrimoni ACN
Divendres, 09 Novembre 2018 10:53

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest divendres en un despreniment de pedres a la muralla romana de Tarragona. Els bombers, que han rebut l'avís al voltant de dos quarts de nou, han actuat amb un tècnic de l'Ajuntament de Tarragona per valorar l'estat del mur, a la Via de l'Imperi Romà. Segons ha piulat la regidora de Cultura i Patrimoni Històric, Begoña Floria, es tracta d'un "lleu despreniment" que ha obligat a actuar els bombers "atès el perill", ja que les pedres han caigut d'uns vuit metres d'altura.

En un comunicat, l’Ajuntament de Tarragona ha informat que la humitat estaria al darrere dels despreniments de la maçoneria de la cara exterior d’aquest tram de muralla. Segons ha detallat el consistori, aquesta humitat ve de la cara interior de muralla, de filtracions i pluges.

Per motius de seguretat s’ha instal·lat un perímetre de protecció amb una tanca en un tram de vorera i s’ha anul·lat una parada d’autobús. La circulació de vehicles a la Via de l’Imperi es manté amb normalitat.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament i de la Generalitat emetran en breu els seus informes on s’establiran les mesures a prendre. Un cop estiguin enllestits, s’instarà els diversos propietaris que conflueixen en aquest tram a fer les actuacions pertinents d’acord amb el Pla Director de la Muralla i les legislacions i normatives sectorials vigents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: