Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliuraran el Premi Tàrraco a l'Associació Cultural Sant Fructuós

L'acte tindrà lloc aquest divendres 30 de novembre, a les 19h, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona / Diumenge hi haurà una jornada de portes obertes als monuments

Imatge d'arxiu de la Passió de Sant Fructuós de Tarragona Imatge d'arxiu de la Passió de Sant Fructuós de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 29 Novembre 2018 21:25

Aquest divendres 30 de novembre, es lliurarà la distinció municipal Premi Tàrraco a l’Associació Cultural Sant Fructuós en reconeixement a la seva tasca en la defensa i promoció del Patrimoni Mundial UNESCO.

L’acte serà les 19:00h  al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona i estarà presidit per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i comptarà amb la presència del president de l’entitat, Andreu Muñoz. Els alumnes de l’Escola de Lletres, Maria Roig i Adrià Targa llegiran el text Fructuós i els primitius cristians.

El lliurament forma part del programa d’actes per commemorar els 18 anys de la declaració de Tarragona com a Patrimoni Mundial de la Humanitat ‘Un passat ple de futur’. La celebració continuarà el diumenge 2 de desembre amb la jornada de portes obertes als recintes del Museu d’Història -Circ, Passeig Arqueològic, Fòrum Local, Pretori i Amfiteatre-. A més, s’hi duran a terme activitats de recreació històrica amb l’objectiu de veure i sentir com vivien alguns dels habitants de l’antiga Tàrraco.

Enllaç a la programació completa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: