Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adjudiquen les obres de reparació de l'ermita de la Dolorosa de Parc Riu Clar

Les obres, que està previst es realitzin durant el primer trimestre de l’any, serviran per reparar la coberta, la cornisa i part de la façana

L'ermita de la Dolorosa, al barri de Parc Riu Clar de Tarragona L'ermita de la Dolorosa, al barri de Parc Riu Clar de Tarragona MAURI
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 30 Novembre 2018 08:50

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres de reparació de la façana i la coberta de l’Ermita de la Dolorosa, ubicada al barri de Parc Riu Clar. Aquesta actuació arribarà després d’una visita al barri del primer tinent d’alcalde, José Luis Martín, durant la qual va reunir-se amb l’associació de veïns, que van traslladar-li la preocupació per l’estat de l’Ermita.

Les obres, que està previst es realitzin durant el primer trimestre de l’any, suposaran una inversió d’uns cinc mil euros. Concretament, les actuacions serviran per reparar la coberta, la cornisa i part de la façana.

 

ermita Dolorosa darrera

El conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “l’Ermita és un edifici emblemàtic pel barri i la seva gent i aquesta és una intervenció necessària per a millorar la seguretat de l’espai, ja que des de la seva rehabilitació fa més d’una dècada no s’havia fet cap actuació”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: