Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els museus de Reus arriben gairebé als 30.000 visitants al 2018

Suposa un increment del 25,13% respecte a l’any 2017 que es tradueix en 5.992 visitants més

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i el director del museu, Marc Ferran, durant la presentació del balanç del 2018 La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i el director del museu, Marc Ferran, durant la presentació del balanç del 2018 AJUNTAMENT DE REUS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Gener 2019 12:33

Durant l’any 2018 el conjunt d’equipaments que es gestionen des de l’àrea de Museus i Patrimoni ha tingut un total de 29.619 visitants, fet que implica un increment de 5.992 visitants respecte a l’any 2017. Cal recordar que el 2017 els Museus de Reus van tenir un total de 23.627 visitants, i que ja va suposar un increment del 23% respecte a l’any 2016.

L’increment d’enguany es concentra de manera equilibrada en els dos museus, fruit de l’èxit de les diverses exposicions que s’hi han realitzat, de les quals se’n destaquen tres: ‘Aproximacions Creatives. Col•lecció Beep d’Art Electrònic’ (Museu de Salvador Vilaseca), ‘Reus, motor econòmic del sud de Catalunya. 100 anys del Foment Industrial i Mercantil’ (Museu de Salvador Vilaseca), i ‘Coses de Reus. Un viatge des de la vila a la ciutat’ (Museu de Reus).

Les restauracions del patrimoni també han contribuït en el creixement de visites; el procés de Restauració de la Marededéu adormida del segle XV ha tingut un notable èxit amb 1.139 visitants.

La resta d’equipaments patrimonials –el CIMIR, La Patacada i la Bòbila de Sugranyes- han consolidat les seves visites a excepció de la Bòbila qui ha retrocedit, a causa del fet que l’any 2017 va tindre un augment molt per sobre de la mitjana a conseqüència de les activitats de ‘Reus Ocult’.

Per últim, destaca l’augment de les visites escolars amb un total de 1.655 escolars, 266 més que l’any anterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: