Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunillera es compromet a negociar una solució per a la preservació del barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders

La delegada del govern espanyol a Catalunya ho va anunciar ahir en el transcurs d'una visita institucional al Vendrell

La delegada del govern espanyol va visitar el barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders, acompanyada pel subdelegat i regidors del consistori vendrellenc La delegada del govern espanyol va visitar el barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders, acompanyada pel subdelegat i regidors del consistori vendrellenc CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Febrer 2019 14:52

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, va fer una visita institucional aquest divendres a l’Ajuntament del Vendrell, acompanyada pel subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté. Ambdós van mantenir una breu reunió amb l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, per abordar temes d’interès municipal i territorial, com ara l'N-340, la regressió de la línia de costa o la preservació del barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders.

Tot seguit, la delegada va saludar els membres de la Corporació i va signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, tot destacant la seva voluntat de treball conjunt i col·laboració entre administracions. De la seva banda, l’alcalde va obsequiat la delegada amb dos llibres: 'Vil·la Casals', el catàleg del Museu Pau Casals, que recull documentació i fotografies que estan exposats al museu i 'Reflexions de Pau Casals', la reimpressió del primer llibre de Pau Casals.

Finalment, la delegada va visitar el barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders, acompanyada pel subdelegat i diversos regidors del consistori vendrellenc. Allí van mantenir una trobada amb veïns i membres de l’Associació per la preservació de la Colònia ferroviària de Sant Vicenç de Calders. En concret, la historiadora Adriana Rivas va fer una visitada guiada pels espais més emblemàtics del barri. De la seva banda, la delegada va expressar el seu compromís de mirar d’accelerar les converses i negociacions que ja mantenen l’Ajuntament i l’Associació amb ADIF per trobar una solució a la conservació i rehabilitació del barri ferroviari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: