Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’adjudica l’estudi de museïtzació de l’edifici Tabaris de Coma-ruga

En el marc del projecte europeu FEDER, es contempla convertir l’edifici Tabaris en el contenidor de nous productes i serveis turístics per a Coma-ruga

Vista aèria de l’edifici Tabaris de Coma-ruga, al Vendrell Vista aèria de l’edifici Tabaris de Coma-ruga, al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2019 21:24

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament del Vendrell celebrada el passat dilluns 1 d’abril es va aprovar l'adjudicació del contracte menor 'Estudi sobre la dotació d’usos culturals i turístics a l’espai polivalent de l’edifici Tabaris', a Coma-ruga. En el marc del projecte FEDER de Coma-ruga, com una de les actuacions destacades, es contempla convertir l’edifici Tabaris en el contenidor de nous productes i serveis turístics per a Coma-ruga.

En aquest sentit, es vol crear un espai dedicat a la difusió de l’art del mosaic i l’artista local Santiago Padrós, així com constituir un centre habilitat per a la celebració d’actes diversos, configurant-se d’aquesta manera en un espai polivalent al servei dels veïns i visitants.

L’empresa adjudicatària encarregada de realitzar l’estudi museogràfic i museològic és STOA Propostes Culturals i Turístiques, que compta amb una dilatada experiència en el disseny i impuls de projectes museogràfics.

L’import de l’adjudicació és de 9.360 euros més IVA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: